Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Penedès
Data: 14/07/22 14:38
Menjo Massa??
Hola, doncs tinc un dubte sobre la meva alimentació. Jo normalment menjo molt, entre hores sobretot en aquest cas dolços. També menjo de tot, verdura peix o el que sigui. El meu pes es ideal pero el que em preocupa es si es molt perjudicial estár menjant constantemente??
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/07/2022 21:05
Bon dia!
Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres i explicar-nos el que et preocupa.
En relació amb el que preguntes, sí és perjudicial estar menjant constantment. És molt important tenir present que una bona relació amb el menjar és aquella que busca l'equilibri entre els aliments i nutrients que necessitem per fer funcionar adequadament el nostre cos.
El consell que et donem, si et sorgeixen dubtes, és que demanis ajuda professional com pot ser un nutricionista, algú qui pugui definir una dieta ajustada a les teves necessitats.
Una forta abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Maricel Pérez, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: