-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Llobregat
Data: 15/07/22 12:09
Clitoris
Bon dia, ho resumeixo.

Tinc novio i quan em toca al clitoris no sento gens plaer, en canvi si em fa dits, em fa coses a les tetes sobretot als mugrons o practiquem la penetracio (s'ha de dir que amb la penetracio o amb fer-me dits, a vegades em fa mal pq se m'inflama o ns pq, em podríeu dir que fer? Prenc anticonceptius per regular la regla) és bastant o molt plaent. Pq al clitoris no sento gens cosa? Podríeu donar-me algun consell? Esq ns que fer

Moltes gràcies per tot el que feu 💕💕💕
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/07/2022 21:25
Hola, 

Cada dona i cada persona sent diferent el seu plaer, per això és important conèixer-nos per saber què ens agrada i com ens agrada sentir plaer. 

Si sents plaer amb l'estimulació interna, endavant (sempre que no et faci mal), si sents plaer a través del clítoris, també meravellós!

Potser, si et ve de gust, podries mirar-te amb un mirall, a veure com és el teu clítoris, coneix més aquesta zona del teu cos.

Escolta't i explora't!

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: