-
-
Any: 2003
Comarca: Osona
Data: 20/07/22 00:28
No l’entenc
Hola!
El meu problema es que crec que estic començan a tenir sentiments per un noi que passa de mi. Des de que ens vam coneixer ens vam fer molt amics, i des del principi notava certa quimica entre nosaltres: miradetes, comentaris pujats de to, bromes, abraçades, petons i mostres de carinyo… es a dir, totes les senyals que indiquen que ens atraiem. Quan hi ha alcohol de per mig, totes aquestes senyals s’accentuen i arribem a estar realment molt molt junts, i hi ha molts tocaments i moments de tensio sexual, pero la cosa es que mai arriba a passar res. Per tot aixo, sempre havia tingut clar que li interesso (o almenys l’atraic sexualment), pero veient que va passant el temps i que hem tingut mil oportunitats per donar el pas i mai ha passat res, em fa plantejar-me si no li agrado i simplement esta jugant amb mi. A mes, soc conscient de que es lia amb altres noies facilment, per lo que no val l’excusa de que sigui timid ni res per l’estil. No entenc per què amb les altres noies hi ha una mica de tonteig i s’hi lia o les obra i intenta algo amb elles, i en canvi amb mi em dona mostres de que li agrado i li poso pero no es llença i ni tan sols es digna a obrirme i parlarme. El meu orgull em diu que el deixi estar i que no el busqui perque si realment li interesses tindria mil maneres de intentarho amb mi (i a mes sap que no obtindria un no). Cada cop que estem junts despres em sento malament i utilitzada, perque sento que no em valora i que nomes juga amb mi… pero per altra banda penso el seguent: i si ell opina el mateix de mi i nota que hi ha tensio sexual pero no s’atreveix a donar el pas? (Perque em queixo d’ell pero jo tampoc mhe llançat mai ni l’obro ni res) O em veu com una amiga i no vol arruinarho?
La meva pregunta es si es possible que algu a qui no li agradis i no l’interessis gens pugui arribar a ferte creure tot lo contrari, o per contra tinc rao i tot aixo es mes que evident de que tindria algo amb mi i hi ha un altre motiu que el frena…
Ajuda, no se que fer, si donar jo el pas o allunyarme dell perque no esta movent un dit per mi i nomes juga a escalfarme…
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/07/2022 09:13
Hola!

Pel que expliques sembla que l'atracció és mutua però cap dels dos fa el pas... així que hauràs de pensar bé com vols actuar: si vols esperar que sigui ell el que prengui la iniciativa, o bé prefereixes llençar-te tu i veure la seva reacció. 

Generalment, si t'atrau una persona l'hi fas saber. Així que... 

N'has parlat amb la gent del teu entorn? Què en pensen? A vegades ens poden ajudar a ordenar les idees...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: