-
-
Any: 2007
Comarca: Anoia
Data: 21/07/22 13:42
masturbació
Hola, es normal que al fer-me dits no senti res? No arribo al orgasme ni res.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/07/2022 09:25
Hola,

Entenem que quan dius "fer dits" et refereixes a masturbar-te introduir els dits dins de la teva vagina, oi?

Hem de tenir clar que, sentir plaer només amb la introducció dels dits, sense cap altre tipus d'estimulació directa o indirecta a la zona externa del clítoris, és complicat per un tema de fisiologia. La majoria de les terminacions nervioses estan a la zona del clítoris, per tant calma si amb la penetració no sents tant de plaer. T'animem a que observis els teus genitals i a que localitzis cada una de les seves parts. Recorda també que tens tot un cos que pot ser estimulat i que pot proporcionar-te sensacions molt agradables i plaents.

Si has començat fa poc a experimentar amb el teu cos, intenta anar descobrint les sensacions sense marcar-te com a objectiu arribar a l'orgasme, sinó que aquest sigui una conseqüència d'estar passant-ho bé.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: