-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 21/07/22 20:30
Tot em sembla irreal
Bones,
No sé que em passa, però farà al voltant d'uns tres mesos que tinc sensacions molt estranyes. Sento com si no em sentis jo mateix, com si no fos el meu cos. Noto que hi ha una distància entre el meu cos i la meva ment, no hi ha afiliació entre elles dues. També sento que tot és irreal i que tot el que observo no és de la mateixa forma que ho era quan no em passava això. La meva ment no accepta el que l'envolta. De vegades quan estic parlant o simplement amb persones em sento molt estrany, és com si no fossin de veritat i m'agafa pànic. De vegades penso que estic en una espècie de simulació. En conclusió quan observo coses tinc la sensació que no existeixen i la meva ment d'alguna manera no ho accepta i ho veu estrany i sembla que jo estigués fora del meu cos.
M'agradaria saber que em passa i quines són les causes i si hi alguna solució per arreglar-ho.
Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/07/2022 09:15
Hola!

Ostres! Entenem que aquesta situació et pugui superar una mica. Amb la informació que ens dones no podem fer-te una bona valoració, i et recomanem que ho puguis consultar amb el teu metge/essa de capçalera i demanar una exploració psicològica de tota aquesta simptomatologia. 

Les causes poden ser diverses, així que millor valorem exactament què és i després veiem quines son les causes i les seves possibles solucions. 

Esperem la teva resposta, 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: