-
-
Any: 2004
Comarca: Gironès
Data: 27/07/22 13:15
no puc parar
Hola!, m'he adonat conta de que no puc ser fidel amb les persones, cada vegada que surtu amb algu faig errors i acabo sigent infidel, nose si això és es perquè no estic al 100% enamorada i perquè no em sento completa amb l'altra persona o perquè m'agrada agradar, se que sembla que sigui una mala persona però es que a cada relació que he tingut he acabat posat cuernos i realment nose perquè, ojala em pugesiu ajudar, no tot es tan fàcil com sembla,es com si em sentis bé agradar a tothom i em comenso q emocionar i acabo enganyant.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/09/2022 10:26
Hola!

Això potser ho podries treballar amb alguna psicòloga, ja que des d'aquí és difícil poder-te ajudar. Pel que dius, tu mateixa ets conscient que t'agrada agradar. 

Llavors... per què no planteges algun altre tipus de relació? Una relació oberta o poliamorosa? Busca la formula que t'aniria millor amb la teva manera de ser i planteja-ho a les teves futures parelles. 

I després, si més endavant vols treballar tot l'aspecte de voler agradar, pots fer-ho amb l'ajuda d'un professional. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: