-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 28/07/22 00:45
no sé que fer
Porto unes poques setmanes de relació amb la meva actual parella però no sé si realment vull seguir. Quan amics em recorden que tinc parella ni jo mateix m’ho crec i actuo d’una manera extranya. Es a dir, jo pensava que quan tinguès parella estaria molt feliç i ilusionat pero no ho estic, perque? A més, quan vam començar a parlar jo estava molt emocionat pero aquesta emoció ja no la sento igual. He perdut els sentiments? Deixo a la meva parella? Pero hi si després m’empenedeixo?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/09/2022 10:26
Hola!

Un dels aspectes més importants en una relació és la il·lusió i els projectes en comú. És a dir, que tingueu coses en comú o ganes de fer-les conjuntament. Pel que dius ja has perdut aquesta il·lusió... així que potser et pots prendre uns dies per reflexionar què és el que t'agrada de la teva parella i veure si trobes la resposta. 

Tu has de saber si aquesta relació t'aporta o et desgasta. És a dir, et dona energia o te'n treu?

Segons la resposta tindràs una idea sobre el futur de la teva relació. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: