-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 28/07/22 15:22
No sé què fer
Hola!!!

Tinc un embolic al cap increïble...
La cosa és que fa poc vaig conèixer un tio a la discoteca, ens vam liar i em va donar el seu número, però quan el vaig escriure em va fer ghosting. Al cap d'uns dies em va escriure i em va dir que volia tenir sexe. La cosa és que va ser bastant gili** però és que em posava molt. Una altra de les raons per les que no sé què fer és que mai he tingut sexe amb ningú.

Moltes gràcies i espero la vostra resposta.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/09/2022 11:20
Hola,

Tu tens ganes de tenir sexe amb ell? Parles d'ell com a "bastant gilipolles" i una persona que de primeres ja va fer "ghosting"... Si sents que no t'ha tractat bé, segurament no tinguis una bona experiència. Per tant, no et precipitis. Potser abans de decidir si vols tenir alguna cosa amb ells, estaria bé conèixer-lo millor i veure si realment tu vols o no tenir sexe amb aquesta persona.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat.  



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: