-
-
Any: 2004
Comarca: Bages
Data: 30/07/22 20:54
Preservatiu
Si mantens relacions sense preservatiu amb un noi (deixant a part les malaties) pot ser que no et quedis embarassada. El que no entenc és que és pot controlar no correr-te dins de la noia? O sigui, si tens una parella quan saps quan pots deixar d'utilitzar preservatiu?
Es que el problema que tinc es que, amb la meva parella ens hem fet la prova de l'ITS i som negatius, jo vull deixar d'utilitzar condó però em fa cosa quedar-me embarassada, i tinc amgiues que han tingut relacions sense condó i no s'han quedat embarassades. No se si m'explico.

Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/09/2022 11:28
Hola, 

En primer lloc el que els hi passi a les teves amigues no té perquè no passar-te o passar-te a tu. Per tant, centra't en tu i la teva salut. Si les proves d'ITS, ara (remarquem "ara"), són negatives i voleu deixar d'utilitzar el preservatiu com a mètode anticonceptiu, n'haureu de buscar un altre. 

De mètodes contraceptius n'hi ha de diferents tipus: et deixem un enllaç on els pots veure tots

;

També adjuntem una imatge on els compara tots. 

El que heu de tenir clar és que no utilitzar-ne cap pot fer que hi hagi un embaràs no desitjat.

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com
--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: