-
-
Any: 2007
Comarca: Alt Penedès
Data: 31/07/22 23:55
Como em sento
Hola, primer de tot moltes gràcies per tot.
Us explico el que em passa. M'agrada un noi fa jajaja 11 mesos y aquest noi i jo no som res. Només millors amics, ell ara mateix no vol res. Ho entenc, i ho he acceptat. He conegut a més nois i he tingut moments sexuals amb ells. Pero sempre quan pasaba alguna cosa amb algun noi, acababa d'una manera que em feia sentir com fastigada o incómoda. Tot i que ho hagués fet amb ganes. Llavors quan em sento així el noi que m'agrada apareix en els meus sentiments i em fa sentir millor. pero es que no entenc perquè, a vegades ho penso i dic que estic boja perquè el penso tant i jo a ell ni li agrado.

Espero que m'aclareu dubtes.

Moltes gràcies:)

Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/09/2022 10:32
Hola!

Ai... l'amor! Quan ens agrada algú passa això: no ens el podem treure del cap. 

I fins que tu no decideixis que el vols oblidar... serà complicat que et pugui marxar del cap. Així que hauràs de fer un treball molt intens per trobar els motius pels quals vols intentar oblidar-lo. Sabem que no és fàcil, però és important per la teva salut mental. 

Has parlat amb ell sobre els teus sentiments? Què t'ha dit? Vols esperar un temps?

El desamor és complicat i pot fer molt mal... t'enviem una abraçada ben forta!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: