-
-
Any: 2002
Comarca: Garrotxa
Data: 01/08/22 00:13
Consulta!!!!
Bona nit,

Us escric perquè fa casi tres mesos ho vaig deixar amb la meva parella (al agost haguéssim fet 3 anys) per fora faig veure que ho porti super bé però per dins tinc ganes de plorar i me'n empanedeixo de haver-lo perdut. Ell sap el que sento cap a ell però hem va deixar clar que de moment no volia tornar amb mi i jo estic fatal. Surto de festa i tinc ganes de parlar amb ell, em paso el dia parlant amb ell, de vegades miro les fotos k tenim junts, no tinc ganes de parlar amb ningú més. Tinc l'autoestima molt baixa perquè le perdut i era el amor de la meva vida. Si que tenia defectes que durant la relació em molestava però tinc la sensació que no puc viure sense ell. Ara mateix aquests defectes els trobo inútils perquè ell és com es i ho feia per com era.

Que he de fer? Em sento feta merda perque es com si m'haguessin tret una part de mi
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/09/2022 10:33
Hola!

Una ruptura amorosa pot ser molt dolorosa i podem necessitar molt temps per refer-nos i recuperar-nos. 

El més important és plorar i treure tota l'emoció i el dolor que portes dins. Escriu com et sents, deixa que surtin tots els teus pensament, sense judicis...

Acceptar que ell no sent el mateix que tu no és fàcil, mica en mica el dolor serà menys intens, però cal que donis espai per travessar aquest dolor...

Envolta't de persones que t'estimen, estigues acompanyada, deixa que t'escoltin... serà un procés lent, però estaràs millor, de veritat. 

Una abraçada molt forta!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: