-
-
Any: 2007
Comarca: Baix Ebre
Data: 02/08/22 22:58
El meu ex i el meu grup d'amics
Holaa, doncs mira jo desde octubro del 2021 em vaig enamorar moltisim d'un company de classe estava molt pillada fins al juny que em va enviar un audio de forma molt cruel dientme que ell no volia res amb mi i aixi fotensen una mica de mi, mentre jo estava pillada ell i els seus amics es van integrar a la meva colla dàmics jo estava molt contenta fins que una amiga meva li va començar a tirar la canya, jo pensava q ho deia de mentira pero ara al estiu, ell a començat a anar molt junts, ell odia el contante fisic pero amb ella es tot el contrari i doncs jo no sé perque em fa mal, a mi no m'agrada i ell i jo ja no som res, pero em dol molt. avui al anar a dormir la meva mare m'ha dit ''saps que ells d'aqui dos dies siran parella'' aixo em fa q em volgui allunyar del meu grup d'amics que puc fer i perque em pasa aixo?

moltes gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/09/2022 10:34
Hola!

Acceptar les noves parelles de la nostra exparella pot ser un moment complicat perquè entra en joc la nostra autoestima. 

El més important és que tu et puguis protegir, intenta posar una mica de distància si és el que necessites, demana suport a les teves amistats, procura no coincidir amb ells a soles... i mica en mica aniràs acceptant la nova situació. 

Al principi serà una mica estrany, però si tu realment ja no sents res per ell, veuràs que et serà més fàcil del que et sembla. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: