-
-
Any: 1996
Comarca: Alt Urgell
Data: 08/08/22 20:31
no m'agrada el que faig
Fa uns mesos vaig començar a treballar despres d'acabar els meus estudis "ADE" i sincerament, odio la meva feina. Vaig començar com a atenció al client al banc, i començo a pensar que em vaig equivocar de carrera. No se si es per que es la primera feina de veritat que tinc o pel fet que no m'apasiona, el que faig. Tinc un contracte temporal, i nose si continuar o demanar la baixa voluntaria.
Desde que vaig començar en aquenta feina que em sento amb menys ganes de fer plans, amb menys ganes de tot. Fins i tot he arribat a perdre 6kg desde que vaig començar al banc, i nose si te a veure amb la feina o no.

Pero el que em preocupa mes, es si demano la baixa, que em tanqui portes en un futur per buscar altres feines. D'altra banda, la meva familia es va ficar molt contenta quan vaig entrar-hi ja que soc el único de la familia que te estudis i ha pogut probar una feina "bona" per aixi dir-ho.
Nose que fer, deixo la meva feina o espero a que se m'acabi el contracte? Porto 4 mesos i m'enqueden uns 4 més.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 13/09/2022 10:47
Hola!

Quan fas una cosa que no t'agrada... pot ser difícil de suportar! Nosaltres no podem prendre la decisió per tu, però et podem deixar algunes preguntes per ajudar-te a trobar la resposta:

- Si demanes la baixa voluntària, què implicaria a nivell familiar i personal?
- Si després del contracte termporal et demanen que segueixis amb la feina, què faràs?
- A què t'agradaria dedicar-te amb els estudis que tens? i en un altre àmbit?
- Quina necessitat econòmica tens?

Pren-te unes setmanes de reflexió, busca quins interessos reals tens i parla amb persones de la teva confiança. Segurament et guiaran en aquest procés. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: