-
-
Any: 2006
Comarca: Berguedà
Data: 08/09/22 13:21
No sé que tinc
Ja fa uns 5 dies que tinc mal de cap, mal a les cervicals i a estones també pessigolleig, m'ha donat algun atac molt fort d'angoixa (quan abans mai m'havia passat), m'he tornat molt més sensible a la llum, em sento tot el dia com si estigués mig adormida i és rar d'explicar però a vegades tinc la sensació de com si estigués en un somni. Al principi vaig pensar que era perquè m'havien ajustat els brackets però no sé si és normal que després de cinc dies em segueixi passant tot això. Em costa molt concentrar-me a la classe i estic una mica preocupada perquè no sé que és el que tinc.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/09/2022 11:09
Hola!

Ostres, nosaltres no podem saber què t'està passant. Pot ser degut a una qüestió física (l'ajustament dels brackets), una contractura a les cervicals o un moment d'estrès. 
Comenta-ho a casa teva i demana hora al metge/essa. També podeu valorar si cal una sessió de fisioteràpia per descontracturar tota la zona. 

Quan sentim dolor és important descartar les causes per poder-ho curar. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: