-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 11/09/22 22:09
Ns q pensar...
Hola!
Volia fer una consulta y esq la meva parella avegades quan estic malamente amb ell em diu q di ara em posso aixi, si un día el deixem no vol sber con em possaria, y aixo m'ho diu moltes vegades... Aixo vol dir q em deixara o en vol deixar?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/09/2022 11:12
Hola!

Nosaltres no podem endevinar què sent ni què vol la teva parella, però sí que podem ajudar-te a tu. És important que la teva parella et pugui escoltar i acompanyar en els moments en què tens dubtes o estàs malament. Així que t'animem a parlar-hi i demanar-li que t'escolti i no jutgi com et poses. Que entengui que per tu és important i que pugui cuidar-te. 

Una parella s'ha d'anar construint, per això és molt important poder parlar sobre tot allò que no funciona o que no ens fa sentir del tot bé. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: