-
-
Any: 2007
Comarca: Alt Empordà
Data: 18/09/22 10:00
Que faig?
Hola! Espero que em poguéu ajudar perquè sincerament estic feta un caos.
Hos ho explico desde el començament.
Fa temps em vaig començar a parlar amb un noi de lintitud en que estic, vam anar parlant i veientnos i jo al final em vaig penjar d'ell. La cuestio es que quant sem va llençar i ens vam fer el primer peto, em van començar a sortir els duptes de si ell volia el mateix que jo. Li vaig preguntar i ell em va dir que no estava preparat per una relació i que no volia res(vaja només estar com estàvem sense posarhi nom) jo em vaig quedar una mica parada pq era la primera vegada que tenia "alguna" cosa amb un noi. I l'únic que vaig saber dir va ser que millor quedessin com a amics. Dit això va passar l'estiu sense parlar amb ell i va arribar setembre. Els sentiments van tornar a sorgir quant el vaig començar a veure cada dia un altre cop a lintitud. La cuestio es que: me'n arrepenteixo de haver-li dit amics i ja?, i si ami ja em semblava bé estar com estàvem?. Trobo a faltar estar amb ell, quedar... I no se que fer. Estic feta un embolic.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/10/2022 10:13
Hola!

Doncs ens sembla que vas tenir una reacció admirable!!
El que ell t'oferia (una relació sense etiquetes ni res formal) no era el que tu buscaves i vas dir-li que no. Això és fantàstic!!! Vas poder respectar els teus propis sentiments. 

Entenem que ara amb l'inici de curs, s'hagin pogut encendre de nou els sentiments, però no oblidis els motius: no volíeu el mateix. Tenir clars els motius t'ajudarà a l'hora de prendre decisions. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: