-
-
Any: 2004
Comarca: La Massana
Data: 04/10/22 21:53
soc yo o totom es mala persona ?
nose com explicar pero fare el millor que pugui durant tota la meva vida sempre me e sentit apartat i que no encaixava amb el grups de classe coneguts etc.. algunes persones cosidero que me han tractat bastant malament . La cosa es que com puc saver si soc yo que soc un capullo perdo per la paraula pero crec que es el que millor defineix el que vull dir o es que e tingut mala sort i ya esta crec que aixo es tot bueno nose
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/10/2022 10:05
Hola!

Ostres! et felicitem per aquest treball d'introspecció i per voler conèixer millor com son les teves relacions!!

Des d'aquí et proposem que puguis fer un recull de totes les relacions "fallides" i el motiu pel qual es va acabar la relació d'amistat o us vau distanciar. Potser d'aquesta manera veuràs si hi ha un patró, si sempre és pel mateix motiu o si, per contra, has tingut la mala sort de trobar-te persones que son desagradables. 

Si ho necessites (potser t'anirà bé), ho pots comentar amb algú de confiança, així t'ajudarà a tenir una mirada més objectiva. 

Molts ànims!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: