-
-
Any: 2022
Comarca: Alt Camp
Data: 19/10/22 19:05
Donar una altra oportunitat
Gràcies per tota la ajuda!! Espero que estigueu totes molt bé.

Estic enamorada d'un noi, que resulta que és el meu ex. Ho vam deixar fa com un mes (per què ell com que es va agobiar i no estava bé amb ell mateix) i ho he passat realment malament. No estava ni a prop de superar-lo quan vam reprendre el contacte fa uns dies. Bé, ahir ens vam veure i em va acabar fent un petó. Em va dir que mai havia deixat d'estimar-me i que vol tornar a intentar-ho. Per ell és com si aquest mes no hagués passat, aquests dos dies m'ha estat tractant com la seva novia, com si res. Però és que aquest mes si que ha existit i per mi ha sigut molt real i dolorós.
Jo també vull tornar a intentar-ho, perquè sé que mai ho hauríem d'haver deixat, però després de tot el patiment hi ha alguna cosa que m'impedeix estar amb ell com abans.
No sé que fer ni que dir-li. Ni tampoc sé si es normal sentir-me així, vull dir quan ho vam deixar jo només desitjava que ell recapacités i tornéssim a estar junts, però ara que se'm presenta la oportunitat em sento cohibida, fins i tot espantada.

Sento molt donar-vos la chapa amb el típic drama de pel·lícula adolescent, però sóc una persona que no parla mai dels seus sentiments amb ningú i no sabeu com arribeu a ajudar-me.
Moltes gràcies.
Salutacions!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/11/2022 09:14
Hola!

El que sents és completament normal!!! Et vas il·lusionar amb una relació i ell va tallar. És natural que ara necessitis estar segura dels seus sentiments per poder tornar a obrir el teu cor plenament. 

Està bé que siguis prudent i que li ho diguis: "em vas fer molt mal, aquest mes ho he passat malament i ara necessito que anem mica en mica per tornar a confiar en tu". 

Tens tot el dret a marcar el ritme que necessites... mica en mica. Heu de trobar la formula que s'ajusti a vosaltres. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: