-
-
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 15/11/22 11:44
la ansiestat
Hola bon dia!!
He tingut un problema que m"está causant moltiisima ansiestat i angustia i aixi seguiré fins que no sapiga que pasa al final.
La cosa está en que me la pasó plorant,amb molts nervis,pensaments molt destructius , aceleració del cor bastant alterada a ratos ,m"he fet talls de l"angustia que portó a dins i acabaré fatal al final....
Consells? Anirieu al CAP a que recepti alguna cosa pero intentar estar mes tranquila?? Es que ja no se qué Fer es horrible estar aixiis
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/11/2022 09:49
Hola bonica!

Sí. 

Si aquesta angoixa t'està provocant tot aquest malestar i aquesta falta de control, si sents que tens aquests pensaments i si has arribat a les autolesions, és important que puguis demanar ajuda professional. 
Comenta-ho a la teva família i demaneu hora al CAP per poder engegar un procés de valoració i diagnòstic que et pugui oferir l'acompanyament que necessites (farmacològic i psicòlogic). 

Sentim moltíssim tot el patiment que estàs vivint. No és gens agradable i sabem que pot arribar a ser molt incapacitant. Nosaltres seguim aquí.

Una abraçada molt forta. 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: