-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 21/11/22 23:24
tinc por
vaig tenir relacions amb la meva parella pero sempre amb proteccio la cosa es que potser hu ha hagut una mica d roze alguna vegada pro mai penetracció. Estic proecupada perque mhauri d’haver vingut la regla i porto 34 dies d retras. Avui 4 dia d retras mha fet molt mal els ovaris al mati pero despres ja mha passat. Nose que fer
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 02/12/2022 18:40
Hola, 

Potser des que vas escriure la consulta fins a dia d'avui ja t'ha baixat la menstruació però si no ha estat així, et recomanem fer un test d'embaràs per a sortir de dubtes.

D'altra banda, per evitar aquest mal moment de patiment, intenteu utilitzar preservatiu sempre que jugueu a penetració o sempre que hi hagi contacte amb directe entre penis i vagina, i comproveu el preservatiu després de l'ejaculació per veure que no hi hagi cap fisura ni foradet.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: