-
-
Any: 2006
Comarca: Alt Urgell
Data: 26/11/22 00:36
No ho entenc
Últimament el sexe amb el meu novio era fantàstic, de veritat era perfecte! Ho passavem genial i ens enteníem molt bé. Ara no entenc que ha passat, porto tres dies que quan ho fem, o bé em toco tinc una sensació extranya, es com si em cremes i em pica molt. No entenc el perquè, hem canviat de condons però no sé si sóc alérgica a aquests o que. Alguna idea? No vull anar a la llevadora ni al ginecòleg.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 02/12/2022 18:41
Hola, 

Podria ser alergia al làtex o podria ser una infecció. Sabem que dius que no vols anar ni a la llevadora ni a la ginecòloga però si hi ha alguna infecció, s'ha de diagnostiar i tractar o es pot complicar. 

Picor, sensació de cremor, podria ser candidiasi, fongs i s'han de tractar perquè es pot extendre a altres òrgans, a part de ser contagiós. Podria ser que ell en sigui portador però que no es manifesti i cada cop que tu millores t'ho torni a passar i tu sí que manifestis símptomes.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: