-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 04/12/22 09:43
Orgasme fent dits a la vagina i l'anus a la vegada
Hola em dic Laia tinc 17, i l'altre día vaig tenir un orgasme mentre em feia dits a la vagina i probava pero primera vegada ferme dits també al anús. Primer vaig començar amb el clítoris que no sé si es normal que estigui una mica fora com també tinc el llavis menors. La cuestió es que vaig tindre molt plaer i en un moment tenía com ganes de fer pipí i em va sortir un raig es normal amb el orgasme aixó? Va acabar tots el llençols mullats. Magradaria aprendre noves tecniques destimulacio anal, em va agradar. Grácies!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/12/2022 12:42
Hola Laia,

Estimular-nos diferents parts del nostre cos pot provocar-nos sensacions molt plaents. És fantàstic anar descobrint què ens agrada i com ens agrada estimular-nos!

És completament normal tenir el clítoris "una mica fora", com dius, pensa també que amb l'excitació creix i, per tant, encara pot ser que sigui més visible.

El que et va passar és una ejaculació femenina i no t'has de preocupar per res. Igualment, no sempre que hi ha orgasme hi ha ejaculació.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat.
Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: