-
-
Any: 2005
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 15/12/22 23:54
Que faig?
Hola! Mira us escric perquè ultimament estic tenint problemes amb un amixc i no és la primera vegada que passa. És a dir, sempre s’enfada per qualsevol cosa i mai demana perdo o admet que s’ha equivocat. Per ser concrets, ara ell està enfadat amb mi i jo li he demanat perdo i hem intentat parlar-ho pero mai dona de la seva part per parlar de manera adulta i madura. Per tant, ara mai ens mirem ni parlem i jo no penso anar darrere seu, és a dir, demanarli una altre vegada perdo per un inconvenient molt estupid. És més, si només hagues passat un cop vale, però sempre és el mateix i estic cansada. Que hauria de fer? Em distancio d’ell? Intento parlar les coses? Esque la cosa és que tampoc l’anyoro tant, és a dir, no el trobo tant a faltar.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/12/2022 13:53
Hola!

A vegades les amistats també tenen un final. A vegades és bo distanciar-te d'una amistat quan veus que no t'aporta el que necessites o quan sents que demana més del que li pots donar. 

En aquest cas, si ja has intentat parlar amb ell més d'un cop, si no reconeix el seu error ni demana perdó i si ja t'has cansat... potser serà millor que prenguis una decisió. A més, dius que no el trobes tant a faltar... així que....

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: