Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 16/12/22 00:03
Que faig?
Bona tarda, tinc un problema amb mi mateixa respecte al tema de relacions amoroses. La cosa és que jo no he tingut moltes parelles, només d’una i va sortir malament. Però el que vull dir és que no em sento comode flirtejant amb gent o quan menciona algun tema sexual. Osigui, m’agrada la idea de tenir parella i fer plans junts però després quan algu lliga amb mi em dona fàstic i no sé que fer al respecte, ja que no vull estar així tota la vida i mai poder trobar a algú.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/12/2022 13:55
Hola!

Et passem aquest enllaç a veure si et quadra la descripció. A vegades volem parella (atracció romàntica) però no tenim desig sexual o no ens sentim còmodes en aquest àmbit (atracció sexual). Llavors caldria veure si és un tema de vergonya i sí que vols tenir relacions sexuals (petons, carícies, masturbació...) o bé no en tens necessitat i no et ve de gust (asexual). 


Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: