-
-
Any: 2006
Comarca: Maresme
Data: 28/12/22 17:21
Tinc por
Hola! Fa dies que estic preocupada pq amb el meu nòvio (amb qui estem sortint de fa poc) l'altre dia ens vam liar i quasi arribem a algo més. Ell estava com molt motivat, però a mi em va agafar por, li vaig dir que no em trobava bé i vaig marxar a casa. Ell va veure que em passava algo i em va enviar molts missatges dient-me si estava enfadada, que què em passava i coses així. Jo no li vaig contestar pq no sabia què contestar-li i ara no sé què fer perquè fa dies que no ens veiem i no vull que això acabi en problema, ja que estic veient que ell vol anar molt depressa i jo no.
Què puc fer??
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/01/2023 10:11
Hola, 

Doncs si tu no vols, no vols. Ell ho ha de respectar, si no ho respecta, s'enfada, et fa sentir malament, etc... estarà exercint violència vers la teva voluntat.

Potser si li expliques com et vas sentir, com ho vius tu, en quin punt estàs en relació a compartir la sexualitat amb ell, t'entèn, et recolza i et dona suport i el temps que necessitis.

Si no ho fes, i "acaba en problema" també pots valorar si vols estar realment amb una persona que no et respecta.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: