-
-
Any: 2006
Comarca: Alt Penedès
Data: 01/01/23 22:42
Resposta ràpida siusplau!
Bones! Fa cosa d'una hora mantenia relacions amb el meu xicot, quan hem acabat ens hem adonat que el condó s'havia trencat. Estic nerviosa perquè la meva mare no ho sap, tinc pendent anar demà a la farmàcia o al cap i demanar la píndola del dia després. Però el meu dubte és que si els càlculs no fallen, aquesta nit m'hauria de venir la regla, en aquest cas continua sent necessari anar a buscar la píndola?
Espero que pugueu contestar demà mateix, moltes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/01/2023 10:13

Hola! Perdona que no haguem pogut respondre abans, què vas fer al final? Si vols ens ho pots compartir :)

Si el preservatiu es va trencar però la parella no va ejacular dins i a més la menstruació estava al caure, les probabilitats d'embaràs són molt baixes. Però anar al CAP i comentar-ho sempre és la millor opció perquè t'assessorin i et donin la pastilla d'emergència en cas que faci falta.

Una abraçada,


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: