-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Empordà
Data: 09/01/23 00:01
Tensió insuportable al clítoris
Hola, tinc un dubte sobre una cosa que em passa que no em permet gaudir bé la sexualitat: és normal que quan em toqui el clítoris no ho pugui suportar, és a dir, que es creii una sensació o una tensió a la zona que no la pugui suportar i hagi de parar?

Moltíssimes gràcies!

Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/01/2023 10:18
Hola, 

Hi tant que és habitual! El clítoris és una zona de la vulva que ocupa poc espai però on hi ha milers de terminacions nervioses, per tant, les sensacions poden ser molt intenses, les agradables i les desagradables. 

Intenta explorar els voltants del clítoris, és a dir, estimula de forma indirecte i, a poc a poc, ves descobrint de quina forma sí toleres i et resulta agradable el contacte. Potser també pots provar estimulant per sobre les calcetes, és a dir, no fer una estimulació directe al clítoris.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com
--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: