-
-
Any: 2023
Comarca: Alt Camp
Data: 09/01/23 21:40
Ex
Holaa,
El meu ex i jo ho vam deixar per una confusió. Quan me'n vaig adonar vaig voler tornar amb ell i ell també volia al principi, però amb el temps cada cop trobava més coses que li impedien que sortissim.
He estat "luitant" perquè ell tornés a confiar en mi (el vaig deixar sense motius) i li he entregat absolutament tot. He donat tot el que em quedava per aquesta relació, perque valia la pena fer aquest sacrifici si després anava a estar amb ell un altre cop.
Demà em donarà la seva decisió final (de si tornem) i crec que hi ha la possibilitat de que em digui que si, la qüestió és que ja no sé si vull que em digui que si. L'estimo moltíssim, però m'ha arribat a fer tan mal durant aquest temps separats que ja no sé si vull estar amb ell. M'ha fet mal, m'ha confós i ha acabat fins la última gota de la meva salut mental. Jo creia que valia la pena perquè si després estavem junts tot això ho recuperaria, però ja no sé si puc estar amb ell sabent tot el mal que pot fer-me.
Ell sabia que m'estava fent mal, no?
Què faig si em diu que si?

Moltes gràcies per tot.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/01/2023 10:50
Hola!

Mira, et deixem aquest conte que creiem que et pot ser molt útil en la situació que estàs vivint.



Si vols, torna'ns a escriure un cop l'hagis llegit. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: