-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 11/01/23 14:13
estic sent egoista i centrant-me massa en mi?
hola,
al febrer de l'any passat la meva ex va tallar amb i jo ho vaig passar molt malament (portava un any bastant deprimida abans de q passés), al cap d'uns mesos de la ruptura em vaig començar a centrar en mi, però molt, i crec que ara mateix no sento pràcticament cap sentiment cap a ningú, mai havia estat tant desinteressada en la vida dels altres, per exemple amb les meves amigues de sempre ja no els hi dic tant que m'importen molt, etc pq simplement ja no em sento tant així, i també m'ha passat que parlant-me amb un noi per insta, ens hem estat tirant molt la canya i vam quedar i ens vam liar, tothom es pensa que estic enamoradíssima però esq realment no, l'únic que sento per ell és atracció (ell ho sap) i per molt que ho intenti no aconsegueixo sentir res. És normal? O ha arribat un punt en el que es podria considerar que sóc bastant narcisista? Mai m'havia sentit tant bé i amb tanta autoestima però nose, a vegades crec que hauria de parar i tornar a la vida real, el q passa esq tinc por de tornar a sentirme igual de malament, moltes gràcies!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/01/2023 10:51
Hola!

Al contrari!!! Moltíssimes felicitats!! Per fi t'has pogut centrar en tu, conèixer-te i saber què necessitaves!
Estàs en un moment en què no sents dependència cap a les amistats ni tampoc la necessitat de tenir parella i és perfecte així. 

Les relacions humans que es construeixen des del benestar propi son molt més clares i honestes. No hi ha abús de poder ni tampoc xantatge. 

Tu estàs bé, t'estimes i ets feliç, endavant!!

Una abraçada molt forta!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: