-
-
Any: 2004
Comarca: Osona
Data: 11/01/23 16:52
confosa
Hola!

Fa uns mesos vaig començar a parlar amb un noi i ens hem agafat confiança, som com millors amics. Durant aquests mesos m'he anat pillant d'ell. Tenim moltes coses en comú, ens parlem cada dia i ens expliquem com ens ha anat el dia, a vegades quedem també... Amb el pas del temps la confiança ha anat a mes i els seus actes cap a mi han canviat. Vull dir que, em diu coses i.
em fa coses que no li fas a un millor amic, es a dir, li fas a una persona que t'atrau o t'agrada. A vegades noto que els dos sentim el mateix.

El que em fa dubtar es quan a vegades (no es gaire constant) em parla d'una altra amiga seva que hi va estar pillat (que no se si encara ho esta) per molesties o enfadaments que té amb ella.
Estic confosa, no se si segueix pillat d'ella o no

Gràciess
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/01/2023 10:52
Hola!

Des d'aquí nosaltres tampoc ho podem endevinar, però pel que expliques sí que existeix complicitat i atracció mútua, oi?

Potser hauràs de fomentar una mica més la comunicació i demanar sobre què passaria si una amiga seva se li declarés, per exemple. Així podràs veure si et segueix el fil o no.... 
Una altra opció és que tu siguis sincera amb el que sents i acceptis la seva resposta ;)

Quina de les dues opcions s'ajusta més a la teva manera de ser?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: