-
-
Any: 2007
Comarca: Alt Empordà
Data: 13/01/23 22:10
Fimosis
Bones, Quan tinc el penis empinat, la pell només em baixa fins la meitatde la punta. Per altre banda, quan el tinc normal, s'em baixa tot. Es tracta de fimosis o no m'he de preocupar? (si quan està empinada m'intento baixar més la pell em fa mal i no puc).
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/01/2023 10:52
Hola,

Si sents dolor i dificultats per baixar el prepuci (la pell que recobreix el gland) el més recomanable és que ho consultis amb el teu metge perquè pugui valorar-ho. Sabem que a vegades pot fer una mica de vergonya parlar o consultar sobre aquests temes, però quan es tracta de salut, és el que ha de prevaler i veuràs que et quedes molt més tranquil!

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: