-
-
Any: 2007
Comarca: Montsià
Data: 17/01/23 10:52
no entenc als nois
M'agrada un nen que vaig coneixer de festa en el qual hem parlava per instagram. El noi hem tractava super be dienme cumplits o que volia estar en mi i cosses aixi però algunes vegades la majoria tardava en contestar o penjava histories i no me contestava demostran que me ignorava. Un dia hem va dir de quedar i me va deixar plantada segons ell que va quedar i es va quedar sense bateria pero a mi hem va sonar com una excusa. Hem confon perque no sé si li intereso o no. Agrairia un punt de vista extern. Gracies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/01/2023 10:54
Hola!

Nosaltres som del parer que les paraules se les emporta el vent i, per molt que et diguin coses boniques, el que realment ho demostra són les accions. 

Pel que ens expliques, t'ha dit coses molt boniques, però a l'hora de la veritat, la seves accions no l'han acompanyat i no demostren això... Ens sap greu ser tan directes... 

Una abraçada molt forta!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: