-
-
Any: 2008
Comarca: Barcelonès
Data: 27/01/23 18:27
amigues...
Hola,
Tinc un grup de quatre amigues, i hi ha dues d'elles que són millors amigues (amigues 1 i 2 i una altra i jo que també ho som (amigues 3 i 4), poso números perquè sigui més fàcil d'explicar-
Fa uns mesos vam començar a tenir uns problemes i ens vam dividir una mica, jo vaig deixar d'anar amb la meva millor amiga, la 3, per anar amb la número 1. La meva millor amiga es va juntar amb la número 2.
Ho vam arreglar poc després, però les coses no eren el mateix perquè jo ja no anava tant amb la meva millor amiga. A causa dels problemes, em vaig quedar sense millor amiga.
La cosa és que aquesta setmana ho he passat bastant malament. Perquè m'entengueu, hi ha un trend a Tiktok que és una cançó sobre dos amics on sempre hi ha un tercer que, per dir-ho d'alguna manera, estorba. Em van dir un parell de cops d'aquella manera, cosa que em va afectar.
Després, als vestuaris, em vaig apropar un moment on estaven elles i van començar a xiuxiuejar. I així varies vegades, les he sentit dir que no s'asseuran amb mi a classe...
Crec que pensen que sobro al grup, ja que ara la situació és així: dues d'elles són millors amigues, i una d'aquestes també es millor amiga amb l'altra. EM SENTO MOLT EXCLUIDA I FATAL, SIUSPLAU, CONTESTEU-ME LO ABANS POSSIBLE.
gràcies!!!!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/02/2023 12:09
Hola!

Ostres, quina situació més desagradable....

Has pogut parlar amb elles? Potser pots intentar trobar una estona per parlar amb elles i explicar-vos com et sents. 

A vegades, quan estem enfadades, podem dir i fer coses desagradables de les quals ens podem penedir. 

Sigues sincera i honesta sobre com et sents, explica el que t'agradaria d'elles i escolta les seves emocions... A partir d'aquí, ja no pots controlar la seva reacció i hauràs de decidir si segueixes amb la vostra amistat o comences a passar pàgina...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: