-
-
Any: 2006
Comarca: Vallès Occidental
Data: 27/01/23 20:28
Ja no tinc ganes de quedar amb els meus amics
Des que era petita mai he tingut amics, i si n’he tingut, no ho eren realment. Fa 2 anys que vaig fer un grup d’amics amb els quals era inseparable, pero ara de repent ja no em ve gens de gust quedar amb ells i m’estressa pensar en ells i el fet de no saber que em passa. He parlat amb molta gent i amb la meva psicologa, pero tot i aixi bo sabem trobar una resposta a la meva situacio.

Gràcies x la feina que feu :)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/02/2023 12:10
Hola!

Ostres, és difícil que des d'aquí i sense conèixer-te gaire puguem tenir alguna idea sobre què està passant. 

El que se'ns acut és que potser no tens tanta necessitat social com altres persones. Se'ns ha venut que tothom necessita estar envoltat de molta gent i que per ser feliç necessites tenir molts amics i no sempre és així. Hi ha persones que prefereixen estar soles, hi ha persones que gaudeixen del seu aïllament i persones que necessiten estones de "descans social" abans o després de quedar amb altres persones. T'hi sents identificada amb això?

Nosaltres seguim aquí, 
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: