-
-
Any: 1999
Comarca: Alt Empordà
Data: 13/02/23 16:01
Ex parella
Holaa!
primer de tot, moltes gràcies per aquest servei que oferiu, ajuda a moltes persones❤️
El que em passa es que el meu ex novio esta cada día obrin el meu amic pel wats i li dius que si SAP algo de mi i el meu amic diu que no SAP res de mi i sempre li dius que se oblidi de mi i el meu ex novio esta molt esepcionat a mi pero jo ja me oblidat de ell i ara estic mes tranquila. Pero ell me ha busca per les xarxes social o m ha truca per teléfono i jo no li agafo i ell assisteig que puc fer?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 23/02/2023 10:36
Hola!

Moltes gràcies per les teves paraules! 

Doncs això és assetjament. Quan algú està perseguint-te per xarxes o demanant per tu insistentment, és una senyal d'assetjament. Així que et recomanem que (si pots i vols), li enviis un missatge molt directe on deixis clar que no vols tenir contacte amb ell. També pots dir-li que si segueix demanant per tu a  les teves amistats, hauràs de parlar amb algun adult (la seva família o la teva, algun professor/a....). 

Sigues ferma i demana ajuda per poder frenar aquest comportament. També et recomanem que el bloqueig de tot arreu per poder sentir-te més tranquil·la.

Una abraçada!
--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: