-
-
Any: 2002
Comarca: Baix Empordà
Data: 16/02/23 19:39
Problemes amb el menjar, pes, obssesions...
Bon dia, primer de tot això no és una consulta sino que es una ajuda que vull oferir de forma totalment desinteresada.
tinc 20 anys i soc dietista, normalment veig molta gent que us escriu amb problemes derivats pel menjar, problemes amb el pes, com es veuen en el mirall...etc
Jo vaig tenir una epòca en que també vaig tenir aquests problemes i costa moltissim demanar ajuda algu de forma presencial i o als amics, familiars...
Vosaltres semore contesteu que al ser psicòlogues no podeu ajudar en aquest tema de forma directa amb el menjar i que consultin a un nutricionista. Per experiencia se que el 90% de la gent no ho fara per tema vergonya, inseguretats, tema ecònomic o cualsevol altre cosa.
Per això vull oferir ajuda de forma totalment desinteresada per aquella gent que es troba en aquestes situacions que he mencionat. Si os sembla bé puc deixar en una propera consulta un correu o instagram perque la gent pugui contactar.
Obviament com he mencionat abans es de forma totalment desinteresada i la gent que contacti pot estar tranquila ja que sera totalment anonim i ningu sabra que ha contactat amb mi.

Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 24/02/2023 11:36

Bon dia!

Moltíssimes gràcies per oferir-te, ho valorem molt positivament i som conscients que és un tema molt important a tractar. Nosaltres no podem fer "publicitat" d'altres professionals, però si t'interessa, sí que podries fer un article col·laboratiu per la pàgina d'Adolescents.cat sota el teu nom on puguis donar consells o tips per totes aquelles joves que tenen inquietuds i dubtes al voltant de la nutrició.

Si creus que això et pot interessar, ens pots escriure a evilardell@adolescents.cat

Moltes gràcies!


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: