-
-
Any: 2007
Comarca: Barcelonès
Data: 30/03/23 21:44
amics...
Hola, des de petita tinc un millor amic, ens entenem superbé, tenim molta confiança, ens hem recolzat en els moments més durs de l'altre...mai m'havia agradat, però és que l'altre dia vem quedar a la rambla i jo li vaig explicar un problema que tenia. Em va mirar amb els seus ulls verds, que m'encanten, i em va dir que tot sortiria bé, el cor se'm va fondre allà mateix. ens vem liar un cop, perquè just jo ho havia deixat amb el meu novio, i com el trobava molt a faltar em va sortir sol.Per mi el meu millor amic és de les persones més importants de la meva vida, me l'estimo moltíssim, però mai m'havia imaginat que m'agrades. és un noi molt dolç, guapissim, i que té a trenta noies darrere, però el que m'encanta d'ell és que és molt lleial, i quan està amb una noia la fa sentir superespecial, no com molts nois d'ara que son uns xuletes, i això ho sé perquè és l'ex de dues amigues meves, amb les quals es porta superbe. no vull espatllar la meva amistat amb ell, pero esq sento que si no actuo ja, serà massa tard...que faig?? gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/04/2023 10:14
Hola!

Entenem els teus dubtes i les teves pors per si aquesta relació no funciona, però tu mateixa dius que és una persona molt atenta i lleial que té bona relació amb les seves exparelles. Així que, en el cas que la vostra relació no funcionés, segurament buscaria la manera de seguir amb la vostra amistat. 

Dit això, el més important és: què sents tu? T'agrada? Et fa sentir estimada i valorada? T'il·lusiona aquesta relació? 
si totes les respostes són SÍ.... ja saps què has de fer ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: