-
-
Any: 2008
Comarca: Vallès Oriental
Data: 31/03/23 23:27
amor d'estiu
hola, aquest estiu vaig coneixer un noi a una casa q tinc a cadaques. el cas es q em va agradar molt, ens vem liar, quedavem a la platja, al centre, a casa seva i meva... se'l vaig presentar a la meva familia i tot. quan pensava q anavem en serio va acabar l'estiu i poc a poc vem perdre el contacte. em segueix agradant encara, i just ahir em va arribar un missatge seu per veure si a setmana santa anava a cadaques i aixi veurens. pero esq resulta q un noi de la meva clase q es molt guapo, tambe estiueja a cadaques i anirà també aquests dies. no sé entre quin escollir, ajudaaa
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/04/2023 10:16
Hola!

Doncs potser encara no has d'escollir-ne cap, no trobes? De moment no tens cap compromís amb cap dels dos, així que pots quedar amb ells i veure com et sents i amb qui et sents més còmode. A vegades sentim que hem de prendre la decisió molt abans i no és així. La decisió la prenem en el dia a dia, veient com és l'altra persona, valorant si ens segueix agradant i si ens il·lusiona imaginar-nos en un futur amb ella. 

Així que, gaudeix aquests dies!! ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: