-
-
Any: 2008
Comarca: Baix Llobregat
Data: 03/04/23 23:18
No sé que fer…
Hola, fa temps (cosa d’1 any o més) em va començar a agradar un noi de la meva classe. El cas es que a ell no li agraden els nois, pero no es el tipus de noi “homòfob” (no se si m’enteneu). Així que després de més d’1 any, li vaig enviar un text dient-li que m’agradava…etc i que portava temps intentant-li dir. Ell em va respondre que no passava res, que a ell no li importava, que aquestes coses son normals i no hauria de estar incòmode. La conversa es va quedar així, i m’hagués agradat bastant que continués la conversa, la veritat. A mi en continua agradant però no em fará cas mai de la vida. Ja se que potser hauria de buscar una altra persona, però no es tan fácil. Que em recomaneu? Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/04/2023 11:51
Hola, 

En primer lloc, ens agradaria felicitar-te, mostres molta valentia per haver compartit el que sents. També la seva resposta ens sembla molt respectuosa i amable. 

En segon lloc, ho sentim molt, viure un amor no correspost pot ser força dolorós. Així que la recomanació és que puguis parlar amb amigues teves, que busquis la manera de sentir-te compresa i sostinguda per persones que t'estimen i que poc a poc puguis anar "passant pàgina". 

T'enviem una molt forta abraçada!

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: