-
-
Any: 2004
Comarca: Segrià
Data: 23/04/23 19:09
Falta de desig sexual amb parella
Bones, porto 1 any i mig amb la meva parella, vaig perdre la verginitat amb ella. Casi mai tinc ganes de follar, pero quan ho fem no em posa lo suficient que m'agradaria. Quan vaig pel carrer noto com si altres noies potser si hem podrien posar mes sexualment.
Tambe vull que quedi clar que com a parella ens entenem molt per tent en ľhambit de la companyia estem molt agust.
M'agradaria que hem donesiu un cosell per fer que aixo canvï
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/05/2023 10:38

Hola, 

Què significa que no et posa lo suficient? Què és el que esperes que has de sentir per posar-te o suficient? Què seria suficient? Com ho quantifiques?

Sovint és habitual que la novetat ens exciti i ens generi curiositat, allò nou, allò desconegut genera coses que les coses conegudes costa més que les generin perquè ja les coneixem. 

Ara bé, no sabem si és això el que t'està passant o és que tens unes expectatives extretes de relacions no realistes que a vegades tenim com referència (com les que ens mostra el porno).

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com 

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: