-
-
Any: 2007
Comarca: Barcelonès
Data: 24/04/23 18:50
Por del canvi
Hola, bona tarda, soc un jove de 16 anys de Barcelona que porto fent un esport de competició tota la vida, tinc novia, estic super bé amb ella però a vegades la trobo molt a faltar i ho passo malament si estic molt lluny d'ella. La cosa és que per tema de competició l'any que ve m'han donat l'opció d'anar al centre d'alt rendiment català d'esports d'hivern a la Vall d'Aran, i es clar, he dit que si, tot i que tenia moltissim dubtes i em va costar moltissim decidir-ho, i els meus pares van posar moltes ganes en que si que anés, però ara estic molt ansietat, em fa por perque soc una persona molt sensible i em costa molt poc a vegades estar malament, i em fa por anar i arrepentir-me després, em fa por anar i no estar a gust perque he de estar tot un any minim. Anire venint alguns caps de setmana cada un temps, pero em fa por no estar be i passar-ho malament al estar lluny, al poder perdre a la meva novia o als meus amics, i aquests dies els dubtes i l'ansietat m'estan venint, no se com afrontar-ho i em fa molta por el canvi.
Gràcies per escoltar-me
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/05/2023 10:28
Hola!

Gràcies per escriure'ns i per la teva honestedat. 

Entenem perfectament aquesta preocupació i anticipació. A vegades els canvis ens espanten i apareixen tots els "monstres". 

Des d'aquí t'animem a fer-te la pregunta: "tu vols anar al Centre d'Alt Rendiment?". És quelcom que et fa il·lusió? Sigues honest amb tu mateix, escolta't i respont-te sincerament. 

Si la resposta és afirmativa, llavors caldrà valorar tots els "inconvenients" i trobar-hi possibles solucions. 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: