-
-
Any: 2008
Comarca: Vallès Oriental
Data: 26/04/23 12:42
com superar-ho
Hola, fa un temps magrada una noia, i em estat molt units fins que em va dir que no volia res de veritat, ja que li agradava un altre noi i em va crear unes ilusions falses. D’aixo ja ha passat com un mes i nose com superarho, em segueixo apropant molt a ella perque em fa sentir be, pero al moment mha fet molt mal. Que puc fer? Necesito ajudaa
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/05/2023 13:59
Hola!

Primer de tot, t'enviem una abraçada! Quan l'amor no és correspost pot ser molt dolorós...

Des del consultori sempre us animem a tenir contacte 0 amb aquella persona que volem oblidar. Així que, si realment has pres la decisió de començar a passar pàgina, necessites que no ocupi tant espai en el teu dia a dia, i mica en mica, veuràs que deixa d'ocupar espai mental. 

Però sí que has de tenir clar que és un procés lent...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: