-
-
Any: 2008
Comarca: Baix Llobregat
Data: 29/04/23 15:02
ENEMIES TO LOVERS
Hola,
Tinc un grup d’amigues reduït a l’escola. En aquest grup hi ha la líder, les bessones i una noia que no està molt fina.
El problema és que des-de l’any passsat que la noia que no està molt fina i jo ens vam unir a les bessones i a la líder, formant un grup, però no podia parar de criticar la líder del grup.
Aquest curs les 4 m’han aïllat del grup, tot i que després ho hem solucionat i puc estar amb elles si vull, però tot ja no és com abans. Ara vaig amb dos nois que m’accepten tal i com soc i no em fan sentir que sobro.
El problema és que amb un d’aquests nois vaig estar parlant l’altre dia sobre un comentari que havia fet la líder durant una xerrada que ens van fer a classe i em va dir que estic obsessionada amb la líder i que no paro de criticar-la. Tambe em va dir que igual m’agradava. Vaig estar tota la nit pensant en aquest comentari i el dia següent a primera hora del mati li vaig dir que tenia raó, que m’agradava.
El problema de debò es que la líder crec que no Sent el mateix i mai sentiria res per mi. Les coses han canviat molt des de que ja no passo la majoria de temps amb elles (excepte una de les bessones que és la meva millor amiga).
Que em recomanen que faci? Oblido a la líder? O també he pensat en apropar-me al grup. Però es faria estrany per a totes. He pensat en deixar-li al calaix de la classe alguna carta d’amor a la líder. El meu amic diu que ho faci ja que se la llegit i diu que és molt bonica. Em sentiria millor si ho fes però tindria por de que descobreixi que soc jo ja que és molt llesta. Però només m’agradaria enviar-li un cop una carta. Sentiria que com a mínim sabria alguna cosa de la meva existència.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/05/2023 13:57
Hola!

L'amor no correspost pot arribar a ser molt dolorós! i portar-lo en secret no és gens fàcil!

Pel que expliques, tu ja li has escrit una carta i no saps si donar-li o no. La decisió és teva. 

Què et farà més mal?

- Mantenir el secret?
- O enviar la carta i que et descobreixi?

Valora com et fan sentir les dues situacions i potser trobaràs la resposta al que necessites. 

Una abraçada!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: