-
-
Any: 2006
Comarca: Baix Empordà
Data: 04/05/23 18:05
embolic
Holaa, jo feia aquesta consulta perquè últimament hi ha un noi que em mostra senyals d’interès cap a mi i a mi aquest noi m’agrada molt, el problema està en que penso massa massaaaa les coses, sempre penso que potser la he cagat, que potser es fixarà amb algú altre,etc. Em sento molt indefensa i insegura perquè em fa por que jo pugui fer algo que a ell no li agradi i que passai de mi…les meves amigues em diuen que hi penso massa, que no m’estressi tan però es que es inevitable. Penso que hi han noies molt mes guapes i em costa de creure que ell s’hagi pogut fixar amb mi…nose
També estic molt il·lusionada i vull que això avançi cada cop mes i es per qixo que em fa por, em fa por que de cop ell deixi de mostrar interès i s’acabi de cop i es quedi tot amb una Il·lusió.
Nose que fer per creurem que soc suficient per ell, dw vegades penso que no estic “a l’altura” que ell es molt i jo tan poc…
M’agradaria ser més segura de mi mateixa en aquest aspecte…
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/05/2023 11:29
Hola bonica, 

Quanta inseguretat que ens han imposat... Ens hem cregut que si no som les "més guapes" (qui estableix aquest criteri?) no tenim dret a ser estimades, desitjades i valorades pels altres. 

I no és veritat! 

L'atracció entre dues persones té a veure amb molts més factors! I vosaltres dos la teniu! Així que gaudeix!!

Ets fantàstica tal i com ets! No sabem com anirà en un futur, potser ell no sent el mateix per tu o potser tu no sents el mateix per ell... i serà vàlid. 

Centra't en el que teniu actualment. Gaudeix d'aquesta sensació!

Una abraçada!!
--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: