-
-
Any: 2007
Comarca: Segrià
Data: 05/05/23 14:37
doble test d'embaraç
hola
el passat 24 d'abril vaig mantenir relacions sense protecció per accident, però al dia següent em vaig prendre la pastilla. He llegit que quan ovules no funciona, i avui m'he fet 2 test d'embaràs, un ha sortit positiu i l'altre negatiu, què hauria de fer?
moltes gràcies per la feina que feu.
m.a
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/05/2023 22:13
Hola,

Si el test d'embaràs t'ha donat positiu és perquè ha detectat l'hormona de l'embaràs i, per tant, significa que estàs embarassada.

Et recomanem que vagis al CAP del teu municipi i expliquis el que t'ha passat perquè puguin orientar-te i donar-te tota la informació que necessites en aquests moments. Desconeixem quina edat tens, però també és important que ho puguis comentar amb algun adult de confiança (la mare, el pare, una tieta, la profe...), et tocarà prendre moltes decisions que no seran gens fàcils, no recomanem a ningú passar per una situació així tota sola.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: