-
-
Any: 2009
Comarca: Baix Llobregat
Data: 07/05/23 12:49
No sé què soc i estic confosa
Hola, jo volia fer una consulta perquè ara ja fa més de tres mesos que estic molt enamorada d'una noia. Jo en teoria soc etero i mai m'han atret les noies, però aquest cop m'he enamorat molt, m'atreviria a dir que és dels cops que m'he enamorat més, i el cas és que és una de les meves millors amigues. Un dia em va donar un impuls i li vaig dir, cosa que va provocar que ens distanciéssim durant un temps (normal) i ara som amigues, però tenim una relació molt incòmoda. I el que més em preocupa és que no sé què soc, no crec que sigui bi o lesbiana perquè només m'ha agradat una noia de moment i em segueixen atraient els nois, i de moment no m'atreveixo a posar-me etiquetes. No estic gens en contra de l'homosexualitat però quan m'imagino estimant a noies...no m'hi veig a mi. És molt raro i porto amb aquest dilema molt de temps. He demanat consell a la família i als amics i alguns diuen "ets bi", els altres diuen "només has tingut un impuls lèsbic", i jo, la veritat, no sé què pensar.
Què creieu que em passa???
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/05/2023 22:15
Hola,

No tinguis pressa per haver-te de posar una etiqueta. El temps i les circumstàncies que vagis vivint t'ajudaran a descobrir de qui t'enamores, amb quina "etiqueta" et sents més identificada, etc. El que és important és que puguis estimar a qui tu vulguis de forma lliure.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: