-
-
Any: 2000
Comarca: Bages
Data: 22/05/23 13:55
Pots fer…
Pots fer el sexe si tens el penis petit ?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 24/05/2023 13:24
Hola, 

Sí! I tant! El sexe no només és penetració i per tant, es poden tenir relacions sexuals encara que tinguis el penis petit. També has de tenir en compte el motiu pel qual tens el penis petit, i què entens per petit. 

A vegades comparem amb mides que estan fora de la norma i per tant, no és just. L'Associació Espanyola d'Andrologia ha establert, després de realitzar un estudi que ha analitzat 582 homes espanyols caucàssics entre 22 i 75 anys, que "la longitud mitjana d'un penis erecte es situa en 13,58 centímetres. També ha establert que un penis que mesura més de 7,1 centímetres, en la seva màxima erecció, ja es pot considerar normal". Aquestes dades s'han pogut establir després d'un estudi que ha analitzat 582 homes espanyols de raça caucàsica d'entre 22 i 75 anys.

També pot influir que la mida la mesuris quan encara no has assolit el desenvolupament complet del teu cos com a adult (als 22 anys) i per tant, que la pregunta la facis quan encara estàs en procés de desenvolupament. 

D'altra banda, tot i que finalment sí que acabis tenint un penis petit, aquest pot ser totalemnt funcional.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: