-
-
Any: 2007
Comarca: Selva
Data: 26/05/23 14:06
Tinto de verano
A la meva parella, sempre li ha posat tenir relacions sexuals mentre estic amb la regla, i últimament notava que ja no em posava la mateixa atenció que abans, tant en l'acte sexual com al dia a dia, per això vaig començar a fer veure que tenia la regla més sovint i així que em donés més atenció. Això ho feia amb Tinto de Verano. Vull deixar de fingir, ja que no m'és còmode, però tinc por que em torni a deixar de banda. Què faig?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/06/2023 10:21
Hola, 

En primer lloc, deixa de fingir res, tu no estàs fent res malament tenint la menstruació quan la tens i no tenint-la quan no la tens. Parla amb ell i expressa la teva incomoditat. La comunicació és bàsica.

Si la menstruació condiciona tant la resposta sexual de la teva parella, és possible que tingui una parafilia. Si, i només si tens la regla, és quan ell s'excita i sinó no s'excita o té moltes dificultats per a fer-ho, aleshores el que seria indicat seria que ell pogués demanar ajuda a una professional de la psicologia especialitzada en sexologia clínica. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: