Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Cerdanya
Data: 25/10/23 00:57
Estic feta un lio
Boneees, torno a escriure per la resposta que em veu donar. Em tornat a quedar diverses vegades i l'últim cop vam estar tot el dia fora fent diversos plans. La veritat que m'ho vaig passar molt bé, però segueixo sense saber les seves intencions. Vull dir, si només em volgués per follar, no em proposaria fer altre cosa que anar a casa seva, no? Em va agradar que em proposés de fer altres coses sense que jo li digués res. Que hi penseu?
Un altre cosa es que ens escrivim cada dia, vull dir no estem tot el dia parlant, però sempre ens enviem audios dient-nos que tal ha anat el dia i tal.
Sé que hauria de parlar amb ell sobre això, però no em sento del tot preparada i sincerament tinc por de que la resposta no sigui la esperada pq m'estic començant a pillar.
No sé que fer la veritat... A mi m'agrada molt, però no sé si ell té la mateixa sensació. Que faig? m'espero a veure com evolucionen les coses o parlo amb ell sobre això?
Espero la vostre resposta.
Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/11/2023 10:14
Hola!

Doncs aquí tu hauràs de veure què necessites, si parlar-ne directament i assumir la resposta que et doni, o bé esperar a veure com evoluciona la relació i sobreviure a aquesta incertesa. Depèn del que necessitis tu: si una resposta clara o bé veure com evoluciona. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: