Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Anoia
Data: 11/11/23 23:29
Millor amiga de la meva parella
Quan vaig conèixer la meva parella ja vaig veure una cosa de la seva millor amiga que no em va agradar i es q Li deia ella que millor deixessin de parlar per no possarme jo gelosa, i no vaig entendre molt perquè. Tenia durant aquest temps la sospita de que abans de estar amb mi habían tontejat.
L'altre dia la meva parella em va dir que 2-3 mesos abans de conèixerme li va dir "quina llàstima que no m'atradeixis físicament perquè sinó podría tenir algo amb tu"
I ara se'm fa incòmoda que es vegin a vegades, parlin etc, la meva parella diu que és normal que sigueixin tenint una amistat i que no m'hauria de molestar.
Però no se com portar tot això, com hauria de pensar?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/11/2023 12:22
Hola!

Doncs precisament perquè hi ha hagut aquesta honestadat, hauries de tenir confiança. 
Primer per la honestedat entre ells dos on reconeixen que no hi ha atracció. Que s'entenen molt bé però que no senten atracció sexual per l'altra. I ells ja ho han parlat i ja han valorat que la seva relació és aquesta: d'amistat. (si haguessin volgut tenir algo, ja ho haguessin tingut. No hi havia cap impediment!)

I segon per la honestedat de la teva parella en explicar-te aquesta conversa i compartir-ho amb tu. 

I està bé. Està tot bé. 
Gaudeix de la teva relació. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: